Yhteystiedot

Yhdistyksemme löydät Instagrammista. Meillä on myös Facebook-ryhmä, liity joukkoon iloiseen! Yhdistyksen hallituksen jäseniin saat yhteyden sähköpostitse ifye ( ä t ) ifye (piste) fi. 

Hallituksen yhteystiedot

Marita Pynnönen, puheenjohtaja 

KuvitteellinenHowdy! Pienen 4H-kerholaisen mielessä ei käynytkään, että harrastuksesta voi poikia jotain, joka mullistaa koko elämää, ja sen kaikkina vuosikymmeninä antaa jotain uutta! Olen ollut IFYE v.1992, sen jälkeen olen toiminut mm. Isäntäperheen emona kaikkiaan 14 kertaa. Siitä: “mama M”! Ihan ensimmäisen kerran koin konferenssin Suomessa v.2011, hypätessäni takaisin mukaan “äksöniin”! Ja veljet- ja siskot….ihmiset!!! Mikään ei ole enää ollut entisensä! IFYE-elämäntapana on tuonut isäntäperheenä toimimisen ja IFYE-konferenssien kautta valtavasti mahtavia ystäviä ja on avartanut koko perheen maailmankuvaa!  IFYE- on minulle jo elämäntapa, se on ilosanoma jonka toivon kuuluvan ihmisten välisten rajamuurien yli jatkossakin!  Kohti ääretöntä, ja sen yli!

Hanna Taala, varapuheenjohtaja

Hanna Taala kuva Hetken mielijohteesta lähetin IFYE-hakupaperit 4H-liittoon keväällä 2008, vaikka hakuaika oli mennyt jo kuukausia aiemmin umpeen. Viikon kuluttua papereiden lähetyksestä vietin viikonlopun lähtövalmennuksessa, vaikka en vielä tiennyt kohdemaata! Sveitsi lupasi ottaa minut vastaan, ja sen jälkeen elämä ei olekaan ollut entisensä: tämän 12 vuoden IFYE-elämän aikana olen saanut uusia ystäviä, tavannut huikeita tyyppejä, nähnyt maailmalla varsin kummallisia ja mielenkiintoisia paikkoja ja päätynyt (hyvällä tavalla) outoihin tilanteisiin. Vaihto itsessään on kokemus, mutta todellinen IFYE-elämä alkaa vasta sen jälkeen! Tervetuloa mukaan!

Salla Rahnasto, sihteeri

kuvitteellinenOlen IFYE-vuodelta-89. Sovimme aikoinaan USA:ssa, että tavataan Euroopan konferenssissa 1991. Konferenssin lähden, jos vain mahdollista, niistä saa ihania elinikäisiä ystäviä, mahtavia maisemia ja uusia kokemuksia. Olen toiminut rahastonhoitajana Suomen ja Euroopan yhdistyksessä ja nyt jälleen hallituksessa sihteerinä. IFYE -vaihto on ollut yksi parhaimmista asioista elämässäni. Once an IFYE always an IFYE.

 

Jenna Järvenpää, contact member

Kuvitteellinen你好! Hei! Olen Jenna Järvenpää ja todella innoissani uudesta hallituspestistäni Suomalaiset IFYEt ry:ssä. Minuun voi ottaa yhteyttä, jos toimintamme kiinnostaa tai haluat tulla vapaaehtoiseksi tulevaan IFYE-konferenssiin 2022. Olin vuonna 2018 Taiwanissa IFYE-vaihdossa viisi viikkoa ja oli melko huima reissu! Suosittelen lämpimästä IFYE-vaihtoa, etenkin Taiwaniin. Olen valmistunut Helsingin yliopistolta radiokemialta ja teen vielä DI-tutkinnon Aallossa. Opiskelen myös harrastuksena kiinaa yliopistolla. Jonain päivänä reissaan vielä Kiinan Muurille asti. Nähdään! 再见!”

 Kati Nurminen, rahastonhoitaja

Kati Nurminen kuvaLähdin vuonna 1993 Pohjois-Pohjanmaalta Ifyeksi Sveitsiin. Alpeille on jäänyt pala minunkin sydäntäni. Muutaman kerran on vaihdon jälkeen meilläkin majoittunut Ifyejä eri maailman kolkista. Ensimmäinen konferenssini oli Suomessa vuonna 2000. Sen jälkeen on tullut muutamissa käytyä maailmallakin. Ifye-vaihto ja -konferenssit ovat mahtava tapa saada ystäviä ympäri maailmaa ja päästä kokemaan sellaista, mitä normituristina ei tulisi mieleenkään. Arkielämässä minut löytää apteekin tiskin takaa ja Ifyeissä tämä pilkunviilaaja vartioi yhdistyksen rahakirstua.